top of page

Iogurts La Fageda

 
Iogurt natural 


És el nostre iogurt bàsic. Presenta una consistència cremosa que omple el paladar. És la combinació ideal per fruita o cereals..

Iogurt natural ensucrat


Iogurt natural lleugerament ensucrat i força cremós. Aquesta varietat és molt apreciada per escoles i col·lectivitats.

Iogurt gust plàtan
 

Varietat de iogurt força original que combina suaument la calidesa de la fruita tropical amb la frescor de la llet de granja.

Iogurt gust maduixa
 

Iogurt blanc molt cremós amb un subtil gust de maduixa que s’associa força bé amb el sabor de la llet. Conté aroma de maduixa.

Iogurt gust llimona
 

Iogurt blanc amb aroma natural de llimona. Transmet una intensa i agradable sensació de frescor.

Iogurt desnatat natural
 

Tot i l’absència de matèria grassa, el Desnatat de La Fageda manté les propietats del iogurt natural i el sabor autèntic de la llet.

Iogurt desnatat llimona
 

La nova recepta combina l’aroma natural de cítrics i l’extracte natural d'Estèvia amb un baix contingut calòric.

Iogurt bifidus natural
 

El Bifidus de La Fageda aconsegueix una consistència cremosa i suau. El seu gust refinat el fa un producte selecte

Iogurt bifidus desnatat natural
 

Aquesta llet fermentada conté un 0% de matèria grassa i conserva un excel·lent gust i consistència.

Iogurt grec natural
 

Gust potent i ample a la boca: emplena les papil·les gustatives i fa vibrar el paladar. Suau, cremós, gustós i amb intens sabor a llet, perdura molta estona.

Iogurt grec maduixa
 

Presenta un sabor de maduixa madura amb final llarg, molt profund en el pas de boca. Les flors de primavera hi són presents, i el seu sabor dolç li dóna un toc molt arrodonit.

Iogurt grec ensucrat
 

Gust dolç natural de sucre. La textura de la llet passa per la llengua amb tota la seva cremositat i deixa un regust de gran potència.

Crema de xocolata
 

Crema elaborada, entre altres ingredients, amb llet pasteuritzada, nata i cacau, sense colorants ni conservants. Unes postres ideals per ser servides tant fredes com calentes.

Flam de vainilla
 

El Flam de La Fageda, elaborat amb llet, aroma de vainilla, midó de cereals i sucre cremat, presenta una textura consistent i un gust suau i capritxós.

Crema la Fageda
 

La sàvia combinació de llet, nata, midó i ou, entre altres, dóna a aquestes postres la consistència i el sabor de la crema catalana de sempre.

Iogurt per beure ensucrat
 

Iogurt lleugerament dolç que tonifica el paladar. Es distingeix per la seva untuositat i sabor intens al pas de boca. Indicat per barrejar amb fruites o cereals.

Iogurt per beure maduixa
 

Iogurt batut amb aroma de maduixa. Els sabors de la llet i la maduixa es combinen de manera equilibrada, produint un gust refinat però intens.

Iogurt per beure llimona
 

Iogurt batut amb aroma natural de llimona. Conjuga amb èxit el tast explosiu del cítric amb la saviesa del derivat lacti, donant una profunda sensació de benestar.

Iogurt per hostaleria
 

El format d’hostaleria té la mateixa qualitat que el format individual, però en envasos adaptats a grans consumidors, com ara hotels, restaurants o col·lectivitats.  Se serveixen en galledes de 3, 5 i 25 quilograms en la varietat de iogurt natural.

El iogurt permet tant servir racions individuals com elaborar postres o plats cuinats.

bottom of page